Davor Dragičević: Moraćete da objavite imena svih Davidovih mučitelja

Autor  Okt 24, 2018

Odakle vam pravo, ubice, da otmete dijete? Ko vam je dao to pravo, država, sistem? Po okončanju sudskog procesa dostupni će biti i video materijali, jer to nije zločinački čin, to je sotonski čin, pa ko može neka gleda – poručio je Davor Dragičević, otac stradalog Davida.

On je na večerašnjem 213. skupu u Banjaluci rekao: “Nešto strašno će se dogoditi, što se nikad nije dogodilo u ovom gradu, ovoj zemlji, pa neka me institucije spriječe”.

– Institucije će morati javno da objave sva imena mučitelja. Svako se bori na svoj način; ja to radim istinom, pravdom, srcem, dušom, iako ga nikad više neću vidjeti, zagrliti i poljubiti – sa sjetom je Davor govorio o sinu Davidu.

On je uputio i poziv sudijama.

– Ko me god tužio, ubrzajte taj proces. Samo ćete mi dati snage. Požurite sa predmetima protiv mene. Vrlo dobro znate šta ja imam od dokumentacije, a vi protiv mene i mog mrtvog djeteta nemate ništa. Sine moj, biće pravda za tebe – poručio je Davor na kraju skupa.

“Pravda za Davida, idemo do kraja” poručili su i večeras svi okupljeni oko porodice Dragičević koja sedam mjeseci traži istinu o smrti svoga sina.

Pjesma “Klinac u getu” pjevala se i ovaj put na Trgu Krajine.

Daniela Ratešić iz grupe Pravda za Davida poručila je nadležnima: “Dok ne pronađete one koji su ubile ovo dijete, nemate pravo ni kaznu za parkiranje da napišete”.

– Ovaj čovjek nikada neće ostati sam. Ostajemo uz Davora – uzviknula je ona, što je ispraćeno aplauzom okupljenih građana.

 

(Revolucija.info / Srpskainfo)

  1. Najnovije

Arhiva

« Novembar 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30