Emina Arnautović ranjena u sačekuši ispred garaža

Autor  Okt 14, 2018

U pucnjavi koja se sinoć 18 minuta poslije ponoći dogodila u ulici Avde Smajlovića u sarajevskom naselju Vraca, lakše je povrijeđena Emina Arnautović zvana Minka. Napadač na Arnautović je u bijegu i za njim policija intenzivnio traga.

Stanari u ulici Avde Smajlovića čuli su muškarca kako se dere, te zatim ubrzo i pucanj, nakon čega su čuli da ženska osoba vrišti. Ubrzo na lice mjesta došla je i Hitna pomoć koja je odvezla povrijeđenu Arnautović.

-U pitanju su lakše povrede. Radi se o okrznuću na leđima. Motivi se još utvrđuju – potvrdio nam je izvor blizak istrazi.

Policija još utvrđuje razloge zbog kojih je muškarac pucao u Eminu, a pojavile su se špekulacije da ju je na taj način htio spriječiti da ode na svadbu bivšeg supruga Admira Arnautovića Šmrka.

Emina je negirala da pucnjava ima veze sa svadbom njenog supruga. Kazala je da je u ranjena u sačekuši ispred garaža. Ona kaže da je u subotu bila s djecom na Trebeviću i da se prevrtala motorom zbog čega je bila na CUM-u.

-Došla sam i parkirala, kada se to desilo. Tri puta je pucano na mene, ranjena sam u leđa, ali su me pustili- izjavila je Emina rekavši da je u pitanju prostrijelna rana.

Emina sa Šmrkom ima troje djece, a prošle godine je privođena nakon što je u sarajevskom naselju Hrasno ranila svoga muža Admira Arnautovića i to pred njihovim sinovima. Osim što je tada pucala na njega ona ga je gađala kesom u kojoj je bio heroin.

 

(Revolucija.info / Avaz.ba)

  1. Najnovije

Arhiva

« Novembar 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30