Članak je filtriran: Srijeda, 10 Oktobar 2018

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik RS i novoizabarni član Predsjedništva BiH, rekao je da SNSD sa koalicionim partnerima radi na formiranju skupštinske većine, te dodao da postoje pojedinci koji nisu radili u interesu koalicije.

Objavljeno u BiH
Četvrtak, 11 Oktobar 2018 00:59

Građana sve više na Trgu Krajine

Građana koji podržavaju grupu Pravda za Davida sve je više na Trgu Krajine u Banjaluci. Traže samo jedno, kao i prije sedam mjeseci, istinu i pravdu za ubijenog Davida Dragičevića.

Objavljeno u BiH

Narod i pravda obavještava javnost i građane da je u toku najveća postizborna krađa.

Objavljeno u Politika

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da na izborima provedenim 7. oktobra nije bilo nikakve prevare, kao što tvrde iz Savaza za pobjedu, koji, kako je naveo, nisu izbor naroda, već gubitnici.

Objavljeno u Politika

Vodeći politički analitičar američke organizacije Vijeće za demokratizaciju politike Kurt Bassuener za Glas Amerike prokomentarisao je Opće izbore koji su protekle nedjelje održani u našoj zemlji.

Objavljeno u Politika

U Glavnom centru za brojanje Centralne izborne komisije (CIK) Bosne i Hercegovine, smještenom u sarajevskoj Zetri, danas iza 19.00 sati počelo je brojanje glasova na nepotvrđenim glasačkim listićima.

Objavljeno u Politika

Novinska agencija Atrakcija i Radnički media servis uputili su inicijativu političkim strankama da se osnuje Vanredni zajednički postizborni štab te da se zahtjeva da se članovi biračkih odbora stave na poligraf.

Objavljeno u Politika

Selektor nogometne reprezentacije Turske Mircea Lucescu je pred prijateljski meč protiv Bosne i Hercegovine istakao da se radi o selekciji koja ima igrače koji već 5-6 godina igraju zajedno i koji se međusobno odlično poznaju.

Objavljeno u Sport

Izrael će nastaviti sa napadima na mete u Siriji bez obzira na odluku zvanične Moskve da Damasku dostavi raketni sistem S-300, izjavio je danas izraelski premijer Benjamin Netanyahu i naglasio da je obavijestio ruske zvaničnike o tome.

Objavljeno u Svijet
Četvrtak, 11 Oktobar 2018 00:34

Uragan Michael pogodio Floridu

Uragan Michael pogodio je oblast u blizini grada Mexico Beach u saveznoj američkoj državi Floridi jačinom uragana četvrte kategorije, saopćio je Nacionalni centar za uragane.

Objavljeno u Svijet
  1. Najnovije

Arhiva

« Oktobar 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31