Zavirite u najskuplji penthaus Bruklina

Autor  Okt 16, 2018

Smješten na zapadnoj strani Long Ajlenda, Bruklin je postao zaista popularan lokalitet, zahvaljujući svojim istorijskim domovima, indie klubovima i fantastičnoj umjetničkoj sceni.

Samim tim, nije iznenađujuće što cijene nastavljaju da rastu u ovom kraju, dok se brojni ljudi polako, ali sigurno sele preko mosta.

Dokaz ove tvrdnje je veličanstveni penthaus u Quay tornju, koji je upravo prodat po cijeni od 20 miliona dolara, što ga je učinilo najskuplje prodatom stambenom jedinicom u istoriji Bruklina.

Ovu titulu prethodno je nosio Brooklyn Heights stan, koji je glumac Met Dejmon kupio po cijeni od 16.6 miliona dolara.

Nakon samo jednog pogleda na penthaus o kom ovog puta pričamo, shvatićete zašto je on bio toliko privlačan. Stambena jedinica površine oko 700 m2 kreirana je kombinovanjem dva penthaus stana na vrhu zgrade sa trideset spratova. Sada, u svojoj ponudi ovaj stan ima pet spavaćih soba i terasu od oko 100 kvadrata. Svaka jedinica u ovoj zgradi ima panoramski pogled, ali ono što se vidi kroz prozor ovog stana je zaista interesantno: tu su luka i Kip Slobode, kao i panorama čitavog grada.

Dizajnerska firma iz Los Anđelesa, Marmol Radziner, koja je poznata po dizajniranju domova Elen Dedženeres, Toma Forda, Demi Mur i brojnih drugih, nadgledala je proces dizajna enterijera ovog stana. Kupac penthausa, koji je razmatrao jedinice sličnih cijena u Tribeki i donjem dijelu Menhetna, bio je privučen Bruklinom najvećim djelom zbog kalifornijskog modernističkog dizajna i enterijera rađenog po mjeri. Podovi od hrastovine, ormarići od istog drveta, stakleni zidovi i prozirni mermerni kamin od poda do plafona, daju karakter i toplinu ovom prostoru. U eksterijeru, tu je terasa sa kaminom i dovoljno prostora za objedovanje, uživanjeu pogledu na grad ili nebo.

Ovu stambenu jedinicu servisiraju dva lifta, a ona je takođe opremljena Amazon Alexa uređajima koji mogu biti podešeni tako da kreiraju integrisano iskustvo pametne kuće, sa kontrolom rasvjete, zastora, temperature itd.

(Revolucija.info / Luxlife)

  1. Najnovije

Arhiva

« Novembar 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30