Košarac: Najvažnije da je Ivanić priznao poraz

Autor  Okt 14, 2018

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac rekao je da je kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH "Mladen Ivanić priznao poraz i tako poslao poruku Vukoti Govedarici, Branislavu Borenoviću i ostalima iz 'Saveza za poraze' da se manu uličnih protesta".

Komentarišući Ivanićevu tvrdnju da je njegov protivkandidat Milorad Dodik dobio izbore, te da su za njega glasali birači u seoskim sredinama, Košarac je izjavio Srni da je u cijeloj toj priči najvažnije da je Ivanić priznao poraz.

"Ivanić je ubjedljivo izgubio i na selu i u gradovima. Nije tačno da je Dodik poražen u Banjaluci, gdje je pobijedio, baš kao i u Prijedoru, Gradišci, Istočnom Sarajevu, Zvorniku i Trebinju", podsjetio je Košarac.

On je naglasio da je Ivanić doživio jedan od najubjedljivijih poraza u posljednjoj deceniji i da sada pokušava da pronađe bilo kakav izgovor.

"Ubjedljivo je poražena Ivanićeva politika popuštanja, nečinjenja i spavanja u Predsjedništvu BiH. Ivanić je loše radio svoj posao, što su građani prepoznali i kaznili na izborima", naglasio je Košarac, prenosi Srna.

On je dodao da je Milorad Dodik, sa više od 350.000 glasova, ubjedljivo najpopularniji političar u cijeloj BiH.

"O tome bi trebalo da vode računa i Ivanić i svi oni koji na bilo koji način pokušavaju da ospore pobjedu Dodika, Željke Cvijanović i SNSD-a na proteklim izborima. Volja naroda treba da se provede i to je suština svakih izbora", zaključio je Košarac.

(Revolucija.info / Vijesti.ba)

  1. Najnovije

Arhiva

« Novembar 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30