Mamić: Veliki sam fan Prosinečkog, ali nije mi drago što nije zvao dva igrača

Autor  Okt 16, 2018

Zdravko Mamić, savjetnik Nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba, u izjavi za Dnevni avaz demantirao je pisanje hercegovačkih medija da će naredne godine preuzeti NK Široki Brijeg.

– Sine moj, ovo je jedina istina, od moga angažmana u Širokom Brijegu nema ništa. Niti u Širokom niti ili bilo kojem drugom klubu u BiH. Ja imam puno prijatelja i dnevno sam u komunikaciji sa svima u BiH i Hrvatskoj, ali ja trenutno živim za dokazivanje svoje nevinosti i uživam u vrhuncu onoga što sam napravio – rekao je Mamić.

A, kako kaže, taj vrhunac njegovog rada i truda je da je “Hrvatska završila kao druga na svijetu i Luka Modrić je proglašen za najboljeg igrača na svijetu”.

– Moj Dinamo piše povijest, dočekat će proljeće u Evropskoj ligi, mlada reprezentacija Hrvatske se plasirala u Italiju, šta mi još treba! To je kruna moga rada i uživam u tome – rekao nam je Mamić.

Nadalje je kazao da možemo napisati da je posvećen svojoj odbrani i dokazivanju nevinosti.

– Tako da od te priče i Širokog nema ništa. Ja sam još savjetnik u Dinamu i bit će tako sve dok me budu trebali – kaže Mamić.

Na pitanje da prokomentira uspjeh nogometne reprezentacije BiH i uspjeh Roberta Prosinečkog, gdje je u osam posljednjih utakmica neporažen, Mamić je kazao:

– Ja sam veliki fan Roberta Prosinečkog i da, uvijek sam govorio da je privilegija za BiH i obrnuto. Čim je došao, znao sam da će biti dobar i uopće me ne iznenađuje taj pobjednički spoj. Jedino mi nije drago što u reprezentaciju nije zvao Izeta Hajrovića i Amera Gojaka jer su svojim igrama to zaslužili.


(Revolucija.info / SCsport)

  1. Najnovije

Arhiva

« Novembar 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30